Miils käyttöehdot

Seuraavat ehdot muodostavat sinun, ja Rategia Oy:n / Miils, Suomeen rekisteröidyn yrityksen, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki, Suomi (jäljempänä "Me"), välisen sopimuksen, joka koskee palvelun käyttöä ("Palvelu").

Tutustu näihin käyttöehtoihin huolellisesti. Ilmaisemalla hyväksyntäsi luotamme siihen, että olet lukenut nämä ehdot. Jos nämä käyttöehdot ovat epäselviä, tai herättävät huolta, ota meihin yhteyttä osoitteessa feedback@miils.com ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Huomaa, että näiden käyttöehtojen lisäksi voimme ajoittain julkaista erilaisia ​​palveluiden käyttöön liittyviä käytäntöjä ("Käytännöt"). Nämä käytännöt ovat erottamaton osa näitä käyttöehtoja, joten sinun on tarkistettava ja hyväksyttävä kaikki tällaiset käytännöt, ennen kuin voit jatkaa Palveluiden käyttöä. Kun nämä käytännöt julkaistaan, ne ovat saatavilla verkkosivustollamme.


VASTUUVAPAUSLAUSEKE:

Emme tarjoa sitovia terveys-, ruokavalio- tai ravitsemusneuvoja, emmekä tue erityisiä ruokavalioita. Palveluamme ei tule käyttää tällaisiin tarkoituksiin. Tarkoituksemme on toimittaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit tehdä omat valintasi terveydestäsi, mukaan lukien millaista ruokavaliota noudatat. Ota tällaisia ​​päätöksiä tehdessäsi yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Huomaa, että osa tarjoamistamme ravitsemustiedoista, saamme kolmansilta osapuolilta ja eri lähteistä ja ne toimitetaan vain tiedotus tarkoituksiin. Emme voi ottaa vastuuta näiden tietojen mahdollisista virheistä tai puutteista.


1. Kelpoisuutesi käyttää Palvelua

Palvelumme ovat kaiken ikäisten käytettävissä seuraavin rajoituksin:

  1. Jos olet alle kolmetoista, et saa rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi etkä antaa meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tai tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa. Sinulla on edelleen oikeus käyttää Palveluamme rekisteröimättömänä käyttäjänä.
  2. Jos olet alaikäinen, sinun on pyydettävä laillisen huoltajasi lupa ennen ostosten tekemistä.

2. Oikeutesi käyttää Palvelua

Edellyttäen, että täytät kohdassa 2 asetetut kelpoisuuskriteerit, ja noudatat täysimääräisesti näitä käyttöehtoja ja erityisesti alla määriteltyjä käyttörajoituksia, myönnämme sinulle oikeuden käyttää Palvelua. Suostut olemaan käyttämättä Palvelua mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin siihen mihin se on tarkoitettu: elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden hankinta verkosta.

Käyttörajoituksia. Sinua on nimenomaisesti kielletty tekemästä mitään seuraavista toimista:

  • Hakkerointi, muokkaaminen tai millään haitallisella tavalla vuorovaikutus Palvelun kanssa Ladata ja / tai näyttää (i) mitä tahansa tekijänoikeuksien tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa materiaalia ilman asianomaisen oikeudenhaltijan etukäteen antamaa lupaa, tai (ii) laitonta, muuten sopimatonta tai säädytöntä materiaalia.
  • Palvelun käyttäminen mihinkään laittomaan, petolliseen tai luvattomaan tarkoitukseen.
  • Palvelun kaikkien elementtien, mukaan lukien koodi, grafiikka, äänet, nimi, tavaramerkki, logo tai muun omistamamme tiedon kopioiminen ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa.
  • Kiertää tai rikkoa Palvelun käyttöönoton turvallisuus- tai henkilöntodentamistoimia.
  • Matojen, virusten tai minkä tahansa tuhoisan koodin lähettäminen Palveluun.
  • Väärän tai harhaanjohtavan tiedon antaminen Palveluun.
  • Henkilötietojen tai henkilökohtaisten tunnistetietojen kerääminen kolmansilta osapuolilta tietosuoja- ja / tai tietosuojalakien vastaisesti.
  • Kannustamalla tai pyytämällä kolmansia osapuolia tekemään edellä mainittuja toimia tai muita mahdollisia toimia, jotka rikkovat näitä käyttöehtoja.

Jos katsomme kohtuullisen harkintamme mukaan, että riko näitä käyttöehtoja, pidätämme oikeuden keskeyttää tai sulkea käyttäjätilisi muiden mahdollisten korjaustoimenpiteiden lisäksi.


3. Tilityypit

Voimme asettaa Palveluun saataville erityyppisiä käyttäjätilejä. Kunkin tilityypin käytettävissä olevat ominaisuudet, jos niitä on useita, ovat kuvattu Miils-sivustollamme www.miils.com ("Verkkosivusto").

Voimme oman harkintamme mukaan asettaa saataville muita tilejä (“Premium-tilit”), jotka tarjoavat enemmän toimintoja kuin tavallinen tili tarjoaa. Näiden Premium-tilien käyttöön voidaan soveltaa lisä- tai vaihtoehtoisia käyttöehtoja.

Premium-tilit voidaan asettaa saataville lisämaksusta oman harkintamme mukaan. Jos tilaat Premium-tilin, mahdollinen hinta ilmoitetaan sinulle selvästi ennen tilaamista.

Pidätämme oikeuden muuttaa kaikkien tilityyppien ominaisuuksia, ja muuttaa hintoja aika ajoin. Uusille käyttäjille tarjoamme tilienkuvaukset ja / tai hinnat Verkkosivustolla. Nykyisille käyttäjille lähetämme lisäksi sähköpostitse ilmoituksen tehdyistä muutoksista viimeistään 30. päivää ennen muutosten voimaantuloa. Jos et suostu uuteen hintaan, tai muuhun merkittävään muutokseen tilillä, voit lopettaa tilisi ilman kulua. Jos käytät ilmaista tiliä, sinua ei koskaan veloiteta, ellet hyväksy uusia maksuja.


4. Kolmansien osapuolten sisältö

Palvelumme voivat sisältää kolmansien osapuolten kehittämää tai toimittamaa sisältöä ("Kolmannen osapuolen sisältö"). Emme voi ottaa mitään vastuuta virheistä, puutteista tai muista puutteista Kolmannen osapuolen sisällössä. Joissakin rajoitetuissa tapauksissa Kolmannen osapuolen sisältöön voidaan soveltaa omia käyttöehtoja, joita sinun on noudatettava voidaksesi käyttää tällaista Kolmannen osapuolen sisältöä. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme asiasta sinulle, ja varmistamme, että sinun on hyväksyttävä kolmannen osapuolen ehdot, ennen kuin voit käyttää Kolmannen osapuolen sisältöä.


5. Kolmansien osapuolten palvelut

Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin (”Kolmannen osapuolen palvelut”). Emme voi ottaa mitään vastuuta virheistä, puutteista tai muista puutteista tällaisissa Kolmannen osapuolen palveluissa. Kolmannen osapuolen palveluihin voidaan soveltaa omia käyttöehtoja, joita sinun on noudatettava voidaksesi käyttää tällaisia ​​Kolmannen osapuolen palveluita.


6. Omistusoikeus

Palvelumme on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkkeillä, liikesalaisuuksilla ja muilla yhtiön ja mahdollisen lisenssinantajamme immateriaalioikeuksilla. Nämä käyttöehdot eivät anna sinulle mitään oikeuksia Palveluumme sellaisenaan, lukuun ottamatta oikeuttasi käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen mukaisesti.

Joissakin tapauksissa saatat pystyä lähettämään itse tuottamaasi materiaalia Palveluumme kuten reseptejä. Emme lunasta itsellemme tällaiseen aineistoon kohdistuvia immateriaalioikeuksia. Materiaalisi pysyy sinun omistuksessa. Ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu, annat meille kuitenkin rojaltivapaan, maailmanlaajuisen ja ikuisen oikeuden käyttää, muokata, levittää ja valmistaa tällaista materiaalia Palvelussa.


7. Yksityisyys

Yksityisyytesi on meille äärimmäisen tärkeää, koska uskomme, että suojaamalla yksityisyyttäsi, parannamme myös Palvelua. Jos haluat nähdä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, tutustu Miils Tietosuojakäytäntöön. Sinun on hyväksyttävä Miils Tietosuojakäytäntö, ennen kuin voit käyttää sellaisia Palvelun osia, jotka edellyttävät henkilötietojen lähettämistä meille.


8. Ei takuuta

Tarjoamme Palvelua sellaisenaan kun se on. Emme takaa, että Palvelu olisi virheetön, tai että sen käyttöä ei keskeytetä. KIELLÄMME KAIKKI TAKUUT PALVELUN KÄYTÖSTÄ, SEN KÄYTTÖTULOKSISTA TAI KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLLÖN OSALTA LAIN SALLIMISSA RAJOISSA.


9. Vastuunrajoitus

Emme ole vastuussa mistään epäsuorista menetyksistä, jotka sinulle aiheutuvat Palvelun käytöstä. Tällaisia ​​epäsuoria tappioita ovat muun muassa voiton menetys, tulojen menetys, liiketoiminnan menetys, maineen menetys, tietojen menetys tai vahinko, joka ei ollut kohtuullisen ennakoitavissa oleva tulos joko sopimusrikkomuksestamme tai laillisen huolellisuusvelvollisuutemme rikkomisesta. Kokonaisvastuumme välittömistä tappioista on rajoitettu viimeisen Palvelussa tekemäsi ostoksen arvoon.

Sitoudut pitämään meidät (johtajamme, työntekijämme ja yhteistyökumppanimme) vahingoittumattomina kaikilta vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot, jotka kolmas osapuoli on esittänyt näiden Käyttöehtojen tai näihin liittyvien asiakirjojen sisällön rikkomisen vuoksi, tai minkä tahansa lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta


10. Irtisanominen

Palvelun käyttöoikeutesi päättyy automaattisesti, jos et noudata näitä Käyttöehtoja. Irtisanomisen jälkeen sinun on poistettava kaikki omiin laitteiseisi asentamat Palveluun liittyvät ohjelmistot ja tiedostot.


11. Sovellettava laki ja toimivalta

Jos näiden Käyttöehtojen soveltamisesta syntyy erimielisyyttä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen feedback@miils.com, ja pyrimme nopeasti ratkaisemaan tilanteen. Jos emme pysty ratkaisemaan erimielisyyttä sovinnollisesti tarvittavan nopeasti, erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti Helsingin käräjäoikeudessa. Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta niiden lainvalintaa koskevia säännöksiä.


12. Yleiset säännökset

Tämän sopimuksen (mukaan lukien lisenssi) mukaiset oikeutesi ja velvollisuutesi ovat sinulle henkilökohtaisia, ja niitä ei voida siirtää.

Koska kehitämme jatkuvasti palveluitamme, meidän on pidätettävä oikeus milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan i) muuttaa näitä Käyttöehtoja, ii) käynnistää, muuttaa tai sulkea Palvelu. Kun teemme niin, pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan sinulle tekemistämme muutoksista. Tämä ilmoitus voi tapahtua joko Verkkosivustomme kautta, Palvelun kautta tai sähköpostitse, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi, jonka annoit meille rekisteröinnin yhteydessä.